10 catalans residents a l’exterior distingits amb el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017”

Barcelona, 26-05-2017

L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) ha atorgat el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017” a deu catalans i catalanòfils residents a l’exterior. En aquesta vint-i-novena edició ininterrompuda d’aquests guardons, han estat distingits amb el premi les següents persones:

Imma Cabotí (Estats Units d’Amèrica)

Hellena Cardús (Estats Units d’Amèrica)

Guido Dettoni (Itàlia)

Roger Friedlein (Alemanya)

Alfons Gregori (Polònia)

Alejandro Hugo (Argentina)

Antoni Llorens (País Basc)

Belén Murillo (Espanya)

Núria Reche (Lausana)

Viviana Sanchís (Argentina)

El premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols” distingeix des de fa vint-i-nou anys a catalans i catalanòfils residents a l’exterior que s’han distingit pel seu treball en favor del manteniment de la presència catalana en el món i la difusió de la cultura catalana i el fet nacional català a l’exterior. En l’edició d’enguany compte amb el suport de la Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) i del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

El jurat del premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017” ha estat constituït per: Xavier Tudela, president de l’IPECC; Josep Puig, secretari; Maria Pàrraga, tresorera, i els també membres de l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana Xavier Bada, Teresa Clota, Dolors Làzaro i Dolors Montagut.

L’acte de lliurament del Premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017” se celebrarà el dia 18 de novembre d’enguany a Barcelona.

Els comentaris estan tancats.