Convocatòria Premis Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017

Descarrega pdf

L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) convoca els premis “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2017” d’acord amb les següents bases:

1) El premi està adreçat a catalans i catalanòfils que resideixen fora de l’àmbit lingüístic català, que s’hagin distingit pel seu treball envers el manteniment de la presència catalana en la seva àrea de residència i/o en la projecció de la llengua i cultura catalanes, de Catalunya i/o del fet nacional català.

2) L’IPECC distingirà amb el premi cada any a deu persones.

3) Qualsevol persona o entitat por proposar candidats al premi. En la presentació de la candidatura hauran de detallar els mèrits del candidat. No es permeten les auto candidatures.

4) La data màxima de presentació de candidats al premi és el dia 10 d’abril de 2017. Les candidatures s’hauran de fer arribar a l’IPECC mitjançant el correu electrònic ipecc@ipecc.cat

5) La composició del jurat es donarà a conèixer quan es faci públic el premi.

6) Els guardonats rebran una placa acreditativa del seu premi en un acte que se celebrarà durant el mes de novembre de 2017 a Barcelona, en una data que s’anunciarà oportunament.

7) Qualsevol  incidència  no  prevista  en  aquestes  bases  serà  resolta  per  l’IPECC.

Barcelona, 31 de gener del 2017

Descarrega pdf

Els comentaris estan tancats.