L’IPECC atorga el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols” a deu catalans residents a l’exterior

Premis IPECC 2018Barcelona, 20-06-2019

L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) ha atorgat el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2019” a deu catalans o catalanòfils residents a l’exterior. És la 31ena edició ininterrompuda d’aquests guardons, que enguany han distingit les següents persones o entitats:

Pau Andrés (La Plata, Argentina)

Teresa Berga (Capitán Sarmiento, Argentina)

Castellers de Londres (Londres, Regne Unit)

Jordi Giudicci (Londres, Regne Unit)

Maria Teresa Gregorio (Buenos Aires, Argentina)

Sílvia Guerra / Christian Costa-Woith (Quito, Equador)

Roser Maresma (Brussel.les, Bèlgica)

Marta Moreso (Basilea, Suïssa)

Josep Puig Boo (Buenos Aires, Argentina)

Maria José Quijano (Madrid, Espanya)

El premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols” distingeix des de fa trenta-un anys a catalans i catalanòfils residents a l’exterior que s’han distingit pel seu treball en favor del manteniment de la presència catalana en el món i la difusió de la cultura catalana i/o el fet nacional català a l’exterior. En l’edició d’enguany té el suport de la Federació Internacional d’Entitats

Catalanes (FIEC) i del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

En cadascuna de les trenta-una edicions del premi s’han distingit a deu persones cada any, distribuïdes geogràficament de la següent manera: 162 premiats d’Europa; 141 d’Amèrica; 5 d’Oceania; 1 d’Àsia i 1 d’Àfrica.

El jurat del premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2019” ha estat constituït per: Xavier Tudela, president de l’IPECC; Josep Puig, secretari; Maria Pàrraga, tresorera, i els també membres de l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana Xavier Bada, Teresa Clota, Dolors Làzaro i Dolors Montagut.

L’acte de lliurament del Premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2019” se celebrà en una data del mes de novembre que oportunament s’anunciarà.

Fotografia: Foto de família dels premiats en l’edició de l’any passat.

Els comentaris estan tancats.