Notícies

10 catalans residents a l’exterior distingits amb el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2018”

Els premiats de l’any 2017 van ser rebuts en audiència per la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) ha atorgat el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2018” a deu catalans residents a l’exterior.En aquesta trentena edició ininterrompuda d’aquests guardons, han estat distingits amb el premi les següents persones:

Seguir llegint

Mor Víctor Castells

victor_castellsL’artista, escriptor i patriota català Víctor Castells ha mort als 90 anys d’edat.

Nascut a Barcelona el 1928, en la seva trajectòria s’hi troba l’art, la història i l’acció política, sempre al servei de les llibertats nacionals de Catalunya. Seguir llegint

Programació anyal Trobades 2018

Aquestes trobades continuen el referent patriòtic independentista que hi va donar Enric Garriga Trullols, president i fundador de l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC).

Els objectius són diversos: conèixer el país, la seva història, la seva cultura, la seva projecció al món; però tots conflueixen en un de sol: honorar la nació catalana i la seva gent, en el camí cap a la independència. Seguir llegint