Premis Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols

Aquests premis són un guardó d’atorgament anual instituït i convocat per l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) per reconèixer la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils de fora per mantenir la presència catalana en el món i augmentar el coneixement dels Països Catalans i la cultura catalana a l’exterior.

La trajectòria dels guardons és de 25 edicions i 250 guardonats, provinents d’Europa, Amèrica, Oceania i Àsia.

Els Premis Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols són un compromís amb la nostra societat catalana, car reconeixen el treball continuat de difusió de la nostra nació que fan els catalans i els catalanòfils a l’exterior i de la nostra voluntat de recuperació nacional.

Any rera any i amb el lliurament d’aquests guardons reafirmem aquesta gran tasca que fan els guardonats, a voltes sense grans ajudes i recursos per portar a la pràctica aquest treball. Amb aquests premis volem significar el reconeixement merescut per aquest treball.

Els guardonats de cada any ens demostren amb els seus parlaments i també amb els seus agraïments, que aquest guardó significa un estímul i un fort impacte moral per a ells en veure que els catalans  del Principat no hem oblidat els catalans absents i catalanòfils que treballen amb il·lusió i abnegació per als nostres valors nacionals, lingüístics i culturals.

 

PROGRAMA “Amic Protector dels Premis Josep Maria Batista i Roca-Memorial Enric Garriga Trullols”

La figura d’Amic Protector és una fórmula de suport individual proposada a aquelles persones que amb la seva aportació filantròpica es comprometin amb l’IPECC al desenvolupament anual dels Premis JM Batista i Roca, amb l’afegitó de la gran satisfacció moral de donar suport i ajudar a salvaguardar aquests guardons.

Els Amics Protectors participen en l’acte anual gaudint també d’específiques rellevàncies en agraïment al seu mecenatge. Seran convocats en reunions puntuals consultives i informatives i seran reconeguts per la seva col·laboració.

La vostra ajuda és vital. Feu-vos amic promotor de la projecció de la cultura catalana a l’exterior!

Per a fer-te Amic Protector dels Premis JM Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols- només cal que omplis la butlleta d’inscripció amb les teves dades personals. Les teves aportacions poden ser fixes o bé voluntàries i seran destinades íntegrament a l’organització i execució dels actes dels Premis Batista i Roca.