10 catalans de l’exterior distingits amb el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2016”

Barcelona, 28-06-2016
L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) ha atorgat el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2016” a deu catalans i catalanòfils residents a l’exterior. En aquesta vint-i-vuitena edició ininterrompuda d’aquests guardons, han estat distingits amb el premi les següents persones:
Ramon Avellana (Buenos Aires, Argentina)
Denise Boyer (París, França)
Carles Gustau (La Plata, Argentina)
Daniel Jubillà (Venado Tuerto, Argentina)
Sergi Marzàbal (Mèxic DF, Mèxic)
Guillem Molla (Massachusetts, EUA)
Antoni Monrós i Naciente (Córdoba, Argentina)
Jaume Roure (Perpinyà)
Màxim Serranos (Luxemburg)
Éric Viladrich (Mont-real, Quebec, Canadà)
El premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols” distingeix des de fa vint-i-vuit anys a catalans i catalanòfils residents a l’exterior que s’han distingit pel seu treball en favor del manteniment de la presència catalana en el món i la difusió de la cultura catalana i el fet nacional català a l’exterior.
El jurat del premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2016” ha estat constituït per: Xavier Tudela, president de l’IPECC; Josep Puig, secretari; Maria Pàrraga, tresorera, i els també membres de l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana Xavier Bada, Teresa Clota i Dolors Làzaro.
L’acte de lliurament del Premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2016” se celebrarà el mes de novembre d’enguany a Barcelona.

Els comentaris estan tancats.