L’IPECC convoca la 26ena edició dels premis “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols”

PBR_2013

Premis Josep Maria Batista i Roca Memorial Enric Garriga Trullols 2013

Des de fa vint-i-sis anys, l’IPECC distingeix cada any a deu catalans o catalanòfils residents a fora dels Països Catalans, per a reconèixer la labor que duen a terme en el manteniment de la presència catalana en el món i la difusió i promoció de la cultura catalana i el fet nacional català a l’exterior. 

Qualsevol persona o entitat catalana pot presentar candidatures per a optar a ser distingides amb el Premi. Per a fer-ho cal adreçar la proposta a l’IPECC (ipecc@ipecc.cat) indicant el nom de la persona proposada i els mèrits pels quals es considera que és mereixedora del premi. La data límit per a presentar candidatures és el dia 15 de juny de 2014. No s’admeten les autocandidatures. 

Aquest guardó d’atorgament anual es va crear l’any 1988 a iniciativa d’Enric Garriga Trullols i Xavier Tudela, amb el nom inicial de “Premi Josep Maria Batista i Roca”. Quan el 17 de novembre de 2011 Enric Garriga Trullols va morir, l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana va decidir d’anomenar el premi com a “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garrga Trullols” en homenatge a dos patriotes que tant van fer en vida per a la promoció internacional de la cultura i el fet nacional català. 

Els comentaris estan tancats.